Spaaractie glazen bij Jumbo

 

Woensdag 30 mei start Jumbo van de Bunt met een spaaractie rondom Schott Zwiesel glazen van restaurant kwaliteit. De klanten van Jumbo van de Bunt kunnen de hele zomer sparen voor 6 verschillende sets glazen; witte wijnglazen, rode wijnglazen, bierglazen, longdrinkglazen, waterglazen en gin-tonic glazen. De glazen, van marktleider Schott Zwiesel, zijn gemaakt van Tritan kristalglas.

 

Bij elke 10,- aan boodschappen en bij diverse actieproducten ontvangt de klant een zegel. Vijftien zegels is een volle spaarkaart. Bij een volle spaarkaart + bijbetaling van 3,99 of 4,99 ontvangt de klant een set glazen naar keuze.

 

 

 

Jumbo app

 

Met de Jumbo app doe je nog vlotter boodschappen. Met de service, ruime keuze en laagsteprijsgarantie die je van ons gewend bent!

Download in de

Android-app op

Online bestellen

 

Online bestellen kan makkelijk en snel op onze website! Je kunt hier direct kiezen om het op te halen of het thuis te laten bezorgen.

Pick-Up-Point

 

Online bestellen, even ophalen & klaar! Bij onze Pick-Up-Point kun je de bestelde boodschappen snel  ophalen op het moment dat het jou uitkomt!

Thuisbezorgen

 

Online boodschappen doen en thuis of op het werk laten bezorgen. Het grootste supermarktassortiment tegen de laagste prijs!

Volg ons op

Onze winkel

 

Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5

7333 DJ Apeldoorn

 

055 534 2488

 2018 - copyright | Jumbo van de Bunt | PRIVACY STATEMENT

Realisatie: