Vacature Schubertplein/Apeldoorn-Zuid

Assistent-manager Kassa

24-32 uur, MBO-niveau 4 werk- en denkniveau

 

Jouw kassa’s lopen op rolletjes

De kassastroom en klantenservice samen met de kassamanager zo runnen dat het voelt als een natuurlijk proces. Je team zo inspireren dat ze jouw drive en ondernemerszin overnemen. En je klanten zo goed servicen dat ze keer op keer terugkomen. Dat is jouw doel als assistent-manager Kassa.

Als assistent-manager kassa ben je samen met de kassamanager verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het resultaat van je afdeling. Daarbij gaat het om de verkoop van bloemen, tijdschriften en bijproducten zoals sigaretten en loten, en de personeelsinzet van de kassa’s en de klantenservice. Je streeft naar de beste klantbeleving en de hoogste klanttevredenheid, en speelt met promotieactiviteiten in op de behoefte van je klanten en het moment van het jaar. Onder jouw leiding zorg je met je team voor een aantrekkelijke afdeling waarin de schappen en vitrines altijd gevuld zijn en de kassa doorstroming goed is.

 

Aanvoerder. Ondernemer. Winnaar.

Vanzelfsprekend ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant en voor je team. Je bent een inspirerende persoonlijkheid die weet wat er leeft bij collega’s, zich goed kan inleven en veerkrachtig is. Je kunt snel schakelen als de situatie daarom vraagt, denkt van nature in kansen en bekijkt elke dag hoe je samen met je team resultaten verder kunt verbeteren en de omzet kunt verhogen. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, als persoon maar ook als (product)expert van je afdeling.

 

Brood op je plank

Jij zorgt goed voor je afdeling, dus Jumbo zorgt goed voor jou. Naast een prima salaris krijg je vakantiegeld, 25 vakantiedagen en ATV. Elke dag ontdek je nieuwe ontwikkelkansen op de winkelvloer, die je kunt aanvullen met gerichte trainingen en opleidingen om de expert in jezelf te prikkelen.

 

Daarnaast heb je:

• Minimaal een mbo-niveau 4 diploma, eventueel aangevuld met vakdiploma’s;

• Ervaring met het kassaproces en geldstromen.

 

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is:

• Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

• Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

 

 

Sollicitatieproces

 • Stap 1

Vul je gegevens in op jumboapeldoorn.com en ontvang binnen twee weken na sollicitatie een reactie

 • Stap 2

Eerste sollicitatiegesprek

 • Stap 3

Tweede sollicitatiegesprek

 • Stap 4

Assessment en/of derde sollicitatiegesprek (indien van toepassing)

 • Stap 5

Arbeidsvoorwaardelijk voorstel

 • Stap 6

In dienst

 

 

 

 

 

Vacature Schubertplein/Apeldoorn-Zuid

Hulpkracht Schoonmaak

2-12 uur per week in de ochtend (vanaf 7 uur)

 

Wil jij een glansrijke carrière

De uitdagingen bij ons zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Dat is de basis voor ons succes. Daarom zoeken we mensen Jumbo elke dag beter helpen maken. Ben jij zo iemand?

Als Hulpkracht Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en het terrein. Hierbij houd je rekening met de gestelde eisen met betrekking tot netheid en hygiëne. Je zorgt ervoor dat de winkel er tiptop uitziet, zodat we de verwachtingen van onze klanten waar kunnen maken.

 

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Hulpkrachten Schoonmaak:

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. En je denkt in kansen: kansen om resultaten te verbeteren.

 

En verder…

… ben je 14 jaar of ouder.

… ben je voor 2 tot 12 uur per week flexibel inzetbaar.

 

Samen. Ondernemen. Winnen.

Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

 

En minstens zo belangrijk dit mag jij van ons verwachten:

Als jij goed bent voor ons, dan zijn wij goed voor jou. Daarom bieden we je een salaris waar je blij van wordt. Daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV in de vorm van een toeslag. En dan krijg je ook nog extra’s. Zoals kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Want daar profiteert Jumbo van en daar heb jij je leven lang plezier van.

 

Sollicitatieproces

 • Stap 1

Vul je gegevens in op jumboapeldoorn.com en ontvang binnen twee weken na sollicitatie een reactie

 • Stap 2

Eerste sollicitatiegesprek

 • Stap 3

Tweede sollicitatiegesprek

 • Stap 4

Assessment en/of derde sollicitatiegesprek (indien van toepassing)

 • Stap 5

Arbeidsvoorwaardelijk voorstel

 • Stap 6

In dienst

 

 

 

 

 

Vacature Schubertplein/Apeldoorn-Zuid

BBL- er

Afdeling kruidenierswaren (20 uur)

 

“Wij zijn een 'Erkend leerbedrijf', een titel waar we trots op zijn“

 

Wil je een MBO-diploma halen en meteen geld verdienen? Dat kan met een BBL-traject

Met een BBL-traject ga je 1 dag per week naar school en de rest van de week doe je betaald werk in onze Jumbo.

 

Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je hebt een frisse kijk op dingen. Je wilt de kennis die jij hebt opgedaan tijdens je opleiding graag delen met anderen. En je wilt tegelijkertijd jouw kennis graag verbreden in de praktijk.

 

Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

 

Voor onze winkel zijn wij op zoek naar een medewerker voor +/- 20 uur.

 

Deze kwaliteiten zoeken wij in onze BBL-er:

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen. En je vindt het leuk als iemand je vraagt om zelfstandig taken uitvoeren. Je gaat 1 dag per week naar school om de kneepjes van het vak te leren.

 

Wat we bieden

En – minstens zo belangrijk – dit mag jij van ons verwachten:

Als jij goed bent voor ons, zijn wij goed voor jou. Wij bieden je kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je doet massa's praktijkervaring op en we zorgen dat je daarbij goed begeleid wordt. Want daar profiteert Jumbo van de Bunt van en daar heb jij je leven lang plezier van. En verder is Jumbo gewoon een leuk bedrijf om voor te werken. Met een fijne sfeer. Met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden. Wij bieden je een inspirerende werkplaats!

 

Sollicitatieproces

 

 • Stap 1

Vul je gegevens in op jumboapeldoorn.com en ontvang binnen twee weken na sollicitatie een reactie

 • Stap 2

Eerste sollicitatiegesprek

 • Stap 3

Tweede sollicitatiegesprek

 • Stap 4

Assessment en/of derde sollicitatiegesprek (indien van toepassing)

 • Stap 5

Arbeidsvoorwaardelijk voorstel

 • Stap 6

In dienst

 

 

 

 

 

Wij van Jumbo van de Bunt zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek: wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

 

Jumbo app

 

Met de Jumbo app doe je nog vlotter boodschappen. Met de service, ruime keuze en laagsteprijsgarantie die je van ons gewend bent!

Download in de

Android-app op

Online bestellen

 

Online bestellen kan makkelijk en snel op onze website! Je kunt hier direct kiezen om het op te halen of het thuis te laten bezorgen.

Pick-Up-Point

 

Online bestellen, even ophalen & klaar! Bij onze Pick-Up-Point kun je de bestelde boodschappen snel  ophalen op het moment dat het jou uitkomt!

Thuisbezorgen

 

Online boodschappen doen en thuis of op het werk laten bezorgen. Het grootste supermarktassortiment tegen de laagste prijs!

Volg ons op

Onze winkel

 

Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5

7333 DJ Apeldoorn

 

055 534 2488

 2018 - copyright | Jumbo van de Bunt | PRIVACY STATEMENT

Realisatie: