Herinneringen ophalen bij historische foto’s

 

Tot en met 17 maart kun je bij Jumbo van de Bunt terecht voor 342 foto’s over de historie van Apeldoorn. Die kunnen worden geplakt in het fotoboek “Apeldoorn, onze trots” een fotoboek vol herinneringen. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt de klant een zakje met vier foto’s. Er zijn nog een beperkt aantal fotoboeken beschikbaar, dus wees er snel bij want op=op!

 

In samenwerking met Yvonne Reclame en CODA Archief, aangevuld met luchtfoto’s van Hans Snelleman, is een naslagwerk gecreëerd waar iedereen iets aan heeft. Immers, alle segmenten binnen de gemeente Apeldoorn komen aan bod: de verschillende stadsdelen, sport, recreatie, het Koninklijk Huis, de natuur, cultuur en uiteraard de bevrijding, die in 2020 groots gevierd wordt omdat het precies 75 jaar geleden plaatsvond.

 

"Dit boek geeft een prachtig beeld van hoe Apeldoorn zich door de jaren heen ontwikkeld heeft. Plaatjes sparen van voetballers gebeurt al jarenlang, maar historische foto’s verzamelen; dat is nieuw in Apeldoorn”, aldus wethouder Jeroen Joon (Economische Zaken).

In samenwerking met

 

Jumbo app

 

Met de Jumbo app doe je nog vlotter boodschappen. Met de service, ruime keuze en laagsteprijsgarantie die je van ons gewend bent!

Online bestellen

 

Online bestellen kan makkelijk en snel op onze website! Je kunt hier direct kiezen om het op te halen of het thuis te laten bezorgen.

Pick-Up-Point

 

Online bestellen, even ophalen & klaar! Bij onze Pick-Up-Point kun je de bestelde boodschappen snel  ophalen op het moment dat het jou uitkomt!

Thuisbezorgen

 

Online boodschappen doen en thuis of op het werk laten bezorgen. Het grootste supermarktassortiment tegen de laagste prijs!

Volg ons op

Onze winkel

 

Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5

7333 DJ Apeldoorn

 

055 534 2488

 2020 - copyright | Jumbo van de Bunt | PRIVACY STATEMENT

Realisatie: