Voordelig naar het Wintercircus

 

Voor de 26ste keer de wereldtop in Apeldoorn!

 

Van woensdag 6 november tot en met dinsdag 17 december kan er bij de Jumbo van de Bunt gespaard worden voor een fikse korting voor kaartjes naar het Wintercircus in Apeldoorn. Bij iedere 10,- aan boodschappen en bij aankoop van geselecteerde actieproducten ontvangt de klant een Wintercircusspaarzegel. Plak deze zegel op een spaarkaart, bij 12 spaarzegels is de spaarkaart vol; wissel deze in voor een kortingsvoucher en ga voor slechts 10,- naar het Wintercircus. Nergens anders ga je zo voordelig naar het Wintercircus!

 

Wouter van de Bunt; “We vinden het leuk om voor onze klanten iets extra’s te doen in de kerstvakantie”.

 

Dit jaar kan je genieten van o.a. een spraakmakende papagaaienshow, verbluffende illusies, indrukwekkende acrobatiek en hilarische clownerie. De artiesten komen uit heel Europa om jou te vermaken! Zie voor het hele programma wintercircusapeldoorn.com

 

Een verbluffend klassiek circus in een modern jasje, met prachtige kostuums, een sprookjesachtige belichting en een fantastisch liveorkest.

 

Voor jong en oud. Verrassender dan ooit, oftewel een spektakel dat je niet wilt missen!

 

Jumbo app

 

Met de Jumbo app doe je nog vlotter boodschappen. Met de service, ruime keuze en laagsteprijsgarantie die je van ons gewend bent!

Online bestellen

 

Online bestellen kan makkelijk en snel op onze website! Je kunt hier direct kiezen om het op te halen of het thuis te laten bezorgen.

Pick-Up-Point

 

Online bestellen, even ophalen & klaar! Bij onze Pick-Up-Point kun je de bestelde boodschappen snel  ophalen op het moment dat het jou uitkomt!

Thuisbezorgen

 

Online boodschappen doen en thuis of op het werk laten bezorgen. Het grootste supermarktassortiment tegen de laagste prijs!

Volg ons op

Onze winkel

 

Jumbo van de Bunt

Schubertplein 1-5

7333 DJ Apeldoorn

 

055 534 2488

 2019 - copyright | Jumbo van de Bunt | PRIVACY STATEMENT

Realisatie: